Header foto 10.jpg Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 5.jpg Header foto 6.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg Header foto 9.jpg header1.jpg
 

Kerstklaverjassen 17 December

Evenementen Nieuws afbeelding

25-10 17 december 2016 kerstklaverjassen om de HC Zwolle Wisselbeker
Zaterdagavond 17 december is klaverjasplezier weer troef in het clubhuis van HC Zwolle. Een onvervalst avondje kaarten, met natuurlijk de grote vraag wie wint de wisselbeker en wie wint de Poedelprijs.
Evenals de voorgaande edities belooft ook dit weer een spectaculaire feestavond te worden met een karrevracht aan

Lees verder

Meisjes B2 naar sub-top

Junioren Nieuws afbeelding

22-10 Wij zijn Zwolle MB2. Wij zijn in de voorcompetitie ongeslagen kampioen geworden, dat betekende dat wij mee mochten doen met de play-offs op 15 oktober.

Wij waren als enige ongeslagen kampioen geworden wat betekende dat wij 1ste van alle 4 de pouls waren en dus tegen de nummer 4 moesten. Onze tegenstander was Kromhouters MB1.

Na een ontzettend spannende wedst

Lees verder

Sleeppush clinic

Evenementen Nieuws afbeelding

19-10 Afgelopen maandag 17 oktober is er een clinic sleeppushen gegeven door oud- international Maurits Crucq aan een zevental HC Zwolle trainers.
Vanuit de opbrengst van de Grote Club Actie 2015 zijn er 2 sleeppush tafels aangeschaft en deze "train-de-trainer” clinic.
Tijdens 3 leuke en leerzame uurtjes werd de theorie rondom het sleeppushen uitgediept, alswel flink geoefend me

Lees verder

Scheidsrechters tips

Arbitrage

18-10 Stel je voor de wedstrijd voor aan de coaches van beide teams en spreek af waar je wel/niet voor fluit (bv shoot bij jongste jeugd);


Fluit je met een volwassene? Laat die dan aan de kant van de dug-outs en de supporters staan en ga zelf aan de overkant fluiten. Zo voorkom je dat je afgeleid wordt door opmerkingen langs de kant;


Fouten mak

Lees verder

Jongens D3 (1e jaars D) is ongeslagen kampioen

Junioren Nieuws afbeelding

17-10 Ook jongens D3 (1 e jaars D) is ongeslagen kampioen geworden. Voor aanvang van de laatste speeldag stond het team gelijk met jongens D2 van Zutphen. Tegen Zutphen was de week daarvoor gelijk gespeeld. De laatste speeldag moest er door onze jongens dus gewonnen worden van EHV D2, dat werd gedaan met een score van 0-18! Omdat Zutphen verloor van Bully waren onze jongens de herfstkampioen.

Lees verder

E-mailadressen contactpersonen

Contact Nieuws afbeelding

10-10Op onze vorige site waren de e-mailadressen van de diverse contactpersonen en commissie te vinden op de pagina bestuur en commissies. Omdat deze adressen uit te lezen zijn door zoekrobots hebben wij deze hier weggehaald. Dit is gedaan omdat er steeds meer spam in onze mailboxen binnen kwam.
Deze gegevens kun je nu vinden onder Club >> Contact.
  

Lees verder

HockeyClub Zwolle ondersteunt Monicares Foundation

Nieuws Nieuws afbeelding

16-9 Bij de start van het nieuwe hockeyseizoen 2016 – 2017 zal de naam van Monicares op de shirts van Heren 1 en Dames 1 prijken. Daarmee zetten we met onze hockeyclub een belangrijke stap richting maatschappelijke betrokkenheid in de regio. Jaarlijks draagt de vereniging 10 procent af van de bijdragen van de deelnemende bedrijven aan de Monicares Foundation.  
Monicares Foundatio

Lees verder

Paard veulen toernooi 2016

Evenementen Nieuws afbeelding

24-10 Op 22 oktober 2016 heeft het paard veulen toernooi voor de E-tjes plaats gevonden. Dat houdt in dat kinderen uit de E 6 tallen en de E 8 tallen met hun vader of moeder een toernooi mogen spelen Iedereen was verdeeld in een team , daarvoor moest je een bepaalde kleur shirt aan .

Je speelde 4 wedstrijdjes van 15 minuten tegen 4 andere teams. De wedstrijdjes werden gefloten do

Lees verder

De nieuwe shirts zijn weer binnen bij Leerentveld Vrije Tijd.

Nieuws Nieuws afbeelding

19-10 De nieuwe shirts zijn weer binnen bij Leerentveld Vrije Tijd. Leerentveld Vrije Tijd zal zorg dragen voor de verkoop.

Leerentveld Vrijetijd BV
Stadionplein 13
8025 CP ZWOLLELees verder

Zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

15-10 Zaalhockey liefhebbers,
 
Het zaalhockey seizoen staat voor de deur vandaar dat de zaalhockey commissie heeft gemeend om alvast de actuele informatie met u te delen.
Dit om u duidelijkheid te geven over het komende zaalhockey seizoen.
 
Zaalhockey bijeenkomst/informatieavond:
Om alle teams goed voorbereid aan het zaalhockey seizoen te l

Lees verder

MD1 kampioen Topklasse voorcompetitie poule A

Junioren Nieuws afbeelding

14-10

MD1 is in de voorcompetitie kampioen geworden in Topklasse poule A! Met een klinkend doelsaldo van +40! Een geweldig resultaat meiden en trainer/coach Maarten Kloppers!
Lees verder

Trainen en fietsen in het donker!!

Trainingen Nieuws afbeelding

7-10 Met de herfstvakantie al weer in het vooruitzicht zien we ook dat het al weer veel vroeger donker wordt.  Omdat veel kinderen op de fiets naar de training komen willen wij graag dat dit op een veilige manier gebeurt.  Daarom vragen we jullie om zoveel mogelijk samen te fietsen, in groepjes, ook bij het naar huis gaan, wacht  even op elkaar, dit is belangrijk. Laat n

Lees verder

Sporten is gezond, maar mag de gezondheid niet schaden

Diversen

6-10
Dit simpele credo is de basis van het handelen van het medisch team. Praktisch betekent dit:
-Beoordeling van en zo nodig behandeling van blessures van de selectieteams
-Advisering van de coaches, trainers over hervatten trainingen en wedstrijden na blessures en ziektes
-Advisering omtrent voeding indien nodig
-Aanwezigheid bij wedstrijden van Dames 1 en

Lees verder

 

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Twitter